Yükleniyor......

• Kategori: Uzaktan Öğretim
  • Okunma: 2157
Değerli Öğretim Elemanları,

Güz Dönemi Teams Ekip Kodlarının "23B-Dersadı-DersKodu" şeklinde açılması istatistikler ve ders aramalarında kolaylık sağlamaktadır.
Bu sebeple sınıf/ekipler oluşturulurken Örnek Ekip İsmi "23B-Fay Topluluklarının Kinematik Analizi-JM-5030.1" şeklinde olması gerekmektedir.

Öğrencilerimize Teams Ekip Kodunu, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) üzerinden mesaj veya e-posta gönderebilirsiniz. Ayrıca asenkron öğrenim için kullanılan yeni arayüzümüz "Uzaktan Öğretim Modülüne" açıklama ekleyebilirsiniz.

Sorularınız için daire başkanlığımız https://destek.comu.edu.tr destek sistemine talep açabilirsiniz.

1. Yöntem:  Dersi Alan Öğrencilere Toplu Mesaj

Not: Danışman onay işlemleri devam ettiği için "Ders Alan Öğrenciler" menüsü bazı durumlarda hata vermektedir. Bu sebeple 3. Yönteminde uygulanması öğrencilerimiz için yararlı olacaktır.

2.Yöntem: Tüm öğrencilerimizin kurumsal e-posta (@ogr.comu.edu.tr) adresine mail gönderme.

3. Yöntem:  Uzaktan Öğretim modülü 1. haftasına açıklama eklemek.

Öğrencilerimizin ekip kodlarına hızlı ulaşması için yukarıda bahsedilen tüm yöntemler aynı anda uygulanabilir.

Microsoft Teams Ekip Kodu Oluşturma / Yenileme

... Menü Ekibi Yönet > Ayarlar

Daha önce ekip kodu oluşturulmayan sınıflarda "Oluştur" butonu çıkmaktadır. Sıfırla butonu ile ekip kodunu yenileyebilirsiniz.
İstisnai durumlarda öğrencilerimiz ekip kodlarını doğru girmelerine rağmen derse katılamamaktadır.
Bu durumda ekip kodu sıfırla seçeneği ile yeni kod oluşturularak yukarıdaki yöntemlerle öğrencilerimize tekrar gönderilmesi gerekmektedir.