Yükleniyor......

ÇOMÜ PCinfo Yazılımı ile Bilgisayarı Hesaba Kaydetme

Öncelikle PC İnfo yazılımı daha önceden bilgisayarınızda kurulu bulunuyor ise Program Ekle Kaldır kısmından bu önceki sürüm yazılımı kaldırmanız gereklidir.

Aksi halde yeni yazılımı kuramazsınız.

Üniversitemiz hesap yönetim sistemi hesap.comu.edu.tr adresinden yazılımı indirebilirsiniz.

Kaydedilen Cihazları Nasıl Görebilirim ? (Diğer İşlemler > Bilgisayar ve Cihazlarım)

Cihazınızın Envanterinin Belirlenmesi

Not: PC info yazılımı ile eklediğiniz cihaz varsayılan olarak görev yaptığınız birim üzerinde gözükecektir.

Eğer kullanmış olduğunuz cihaz kadronuzun bağlı olduğu birime ait ise lütfen ilgili cihaz adına tıklayarak açılan pencerede (aşağıdaki gösterilen ekranda) gerekli güncellemeyi yapınız.

Çomü Tek Hesap Kullanıcı Bilgilerinin Güncellenmesi

Önemli Not : Bilgilerimi Güncelle düğmesine tıklandığında açılan pencerede yer alan "Bilgilerimi ÜBYS'den güncelle" düğmesine tıklayınız. Üniversite Bilgi Sistemi üzerinde kayıtlı olan bilgileriniz otomatik olarak çekilerek güncellenecektir. Herhangi bir problem olduğunda veya bilgi yanlışlığı durumunda destek.comu.edu.tr üzerinden Personel Daire Başkanlığı'na destek talebi açabilirsiniz.